Bemutatkozik csapatunk új tagja, Nagy Attila séf


Bemutatkozik csapatunk új tagja, Nagy Attila séf

Név: Nagy Attila
Életkor: 32
Születési hely: Berettyóújfalu
Szakmai tapasztalat: 13 év
Kedvenc város: Nagyvárad
Kedvenc film: nincs
Kedvenc étel: Töltött paprika
Kedvenc alapanyag: Friss házi tészták

Mesélj magadról, mikor és hol kerültél először kapcsolatba a gasztronómia világával?

Már gyerekként főztem otthon. Ez ösztönös, természetes dolog volt nálam. Édesapám nem nézte jó szemmel, mert úgy gondolta, a főzés, a konyha nők dolga. Éppen ezért, hogy ne legyen mérges, csak akkor főztem, ha dolgozott, és azt mondtuk neki, hogy édesanyám készítette a finom ételeket.

Mikor volt az a pont, amikor már tudtad, hogy ezt a hivatást szeretnéd választani?

Mindig is tudtam, hogy én ehhez értek. Ez vagyok én. Szerencsés vagyok, mert nekem a munkám a hobbim.  És az egyetlen dolog, amihez jól értek. Nálunk otthon is én főzök, és a párom szereli fel a tv-t.

Tanulmányaidat merre töltötted?

Debrecenben, Hajdú-Bihar Megyében. Szakmai tapasztalatomat is Debrecenben egy 4 csillagos szállodában alapoztam meg.  Illetve Spanyolországban is dolgoztam és gyűjtöttem tapasztalatokat.

Mennyire nehéz manapság egy elhivatott fiatalnak eljutni erre a szintre?

Nem eljutni, megmaradni nehéz és tartani a színvonalat. Esélyt könnyen adnak, de éveken keresztül ugyanúgy teljesíteni, az 1000. ételt is ugyanolyan lelkesedéssel, minőséggel, színvonallal kiadni a kezedből…az a nehéz.

“Mi
ért éppen Bori Mami?”

Azt gondolom, hogy az általam képviselt stílus és Bori Mami szellemisége megegyezik. Közös a célunk, és az elképzeléseink: minőségi alapanyagokból, minőségi ételkompozíciókat készíteni. Bele tenni a lelked, a kreativitásod a munkádba.

…mi az, amire számíthatunk Tőled a Bori Mami konyhájában?

Jó ízekre, maximális odafigyelésre, és minőségre minden egyes tál ételnél. A többi az új étlapból kiderül, szeretettel várjuk a vendégeket!

Gyere és kóstold meg új étlapunkat, amely már Nagy Attila “kéznyomát” is viseli.

Ha Mátra, akkor Bori Mami!