BOLDOG SZÜLINAPOT BORI MAMI!


BOLDOG SZÜLINAPOT BORI MAMI!

Szervusz június, kérlek légy hozzánk kedves! Kezdhetnénk ezzel is, hiszen ha június, akkor hivatalosan is itt van a nyár! Ez több szempontból is egy fontos hónap, hiszen mindjárt vége van a sulinak, és kezdődik a vakáció! A virágba borult gyümölcsfák elkezdik ontani a finomabbnál finomabb gyümölcsöket, és végre a zöldségeknek is elképesztően friss és intenzív ízük lesz, amiből öröm főzni. Nekünk pedig van még egy nagyon jó indokunk arra, hogy ünnepeljük a nyár kezdetét. Ugyanis júniusban lesz BORI MAMI ELSŐ SZÜLINAPJA!

Ez alkalomból szeretettel várunk mindenkit egy remek gourmet menüvel, welcome drinkkel, és az Empty Pubs zenekar ingyenes koncertjével június 13-án, szombaton!

FullSizeRender (4)

Ez alkalomból ebben a hónapban még sok további meglepetésre is számíthattok tőlünk, mert Bori Mami már csak ilyen, jobban szeret adni, mint kapni. De ezt már tudjátok jól, hiszen nálunk minden nap frissen készült reggelivel indíthatjátok a napot, a teraszon beszélgethettek egy finom kávé, vagy üdítő gyümölcsös limonádé mellett, délben kiugorhattok hozzánk egy könnyű salátára, vagy épp egy gyors üzleti ebédre, este pedig finom borokat kínálunk a vacsorátok mellé.

Na, de rá is térek a lényegre, hogy mivel is készültünk. Az első meglepetésünk egy teljesen új étlap, ami már a nyár ízeit és vidámságát tartogatja számotokra, egy csipetnyi szeretettel megfűszerezve!

A reggelik közül Bori Mami kedvence a bundás kenyér sajttal. Hogy miért? Mert a gondtalan gyerekkort idézi, azt az önfeledt, csodás kort, amikor nem volt más dolgunk csak kimenni a konyhába, ahol már frissen sülve várt a bundás kenyér, egy kis zöldséggel a tányéron.

A főételek összeállításakor lényeges szempont volt, hogy tartsuk magunkat a bisztró kultúrához, amiben nem a magyaros, nehéz ételek dominálnak, hanem a könnyű, friss ízek egy kis csavarral. Bokros Barnabás, a Bori Mami séfje nagy gonddal állította össze nektek a gourmet étlapot, amit böngészve épp úgy találtok ízletes salátákat, tésztákat, mint gourmet szendvicseket és steakeket. Odafigyeltünk azokra is, akik étel allergiával élik a mindennapjaikat, vagy épp a paleo életmódot követik. A desszertjeink között pedig még azok is találnak maguknak egy kis édes csábítást, akik figyelnek a vonalaikra.

A közel 40 féle szálas tea választékunk egyedülálló a régióban, ahogy kávékülönlegességeink is, limonádéinkat pedig számos variációban kérhetitek.

A teljes választékot megtaláljátok a honlapunkon, ahol ezentúl az eseményeinket is soron követhetitek, sőt még Bori Mami bölcsességéivel is találkozhattok.

Várunk benneteket Bori Maminál, ahol jó lenni!

+ There are no comments

Add yours