Bori Mami a Gourmet Fesztiválon!


Bori Mami a Gourmet Fesztiválon!

2018-ban harmadik alkalommal, Nagy Attila séffel kiegészülve érkezünk a Gourmet Fesztiválra. A tavalyi évben elnyert közönség díj után most még nagyobb lelkesedéssel vágtunk bele a fesztiválra való felkészülésbe, hogy az elmúlt években már megszokott különleges ízekkel és textúrákkal álljunk a nagyközönség elé.

 

Bori Mami 2018-ban is a Gourmet Fesztiválon

2018-ban harmadik alkalommal, Nagy Attila séffel kiegészülve érkezünk a Gourmet Fesztiválra. A tavalyi évben elnyert közönség díj után most még nagyobb lelkesedéssel vágtunk bele a fesztiválra való felkészülésbe, hogy az elmúlt években már megszokott különleges ízekkel és textúrákkal álljunk a nagyközönség elé.

Idén a modern konyhatechnológiai irányoktól elmozdulva, a minket körülvevő falusi népszokásokból, ízekből merítünk inspirációt, szem előtt tartva hagyományainkat.

Olyan ételeket valósítottunk meg, amelyek összekötik a múltat a jelennel, ahol nagymamáink gondoskodása találkozik a modern gasztronómia, íz- és élményvilágával.

Kóstold meg, milyen a “falusi kaviár”, melyet csipetkéből készítünk el némi tintahal színezékkel és éti csigával. Második ételünk a “kakas erénye”, here és taréj fúziója zsendicegombóccal, melynek alapanyagát bio kecskefarmról hozzuk. Desszertünk is igazi izgalmakat tartogat, ahol a pulszika találkozik az eperrel és fehér csokival.

Bori Mami kulináris kapcsolat a múlt és jelen között, vendég és étterem között.

Találkozzunk a fesztiválon a 67-es faháznál!

Várunk szeretettel!

Bori Mami Csapata

Közzétette: Bori Mami – 2018. május 15.

 

Idén a modern konyhatechnológiai irányoktól elmozdulva, a minket körülvevő falusi népszokásokból, ízekből merítünk inspirációt, szem előtt tartva hagyományainkat.

Olyan ételeket valósítottunk meg, amelyek összekötik a múltat a jelennel, ahol nagymamáink gondoskodása találkozik a modern gasztronómia, íz- és élményvilágával.

Kóstold meg, milyen a “falusi kaviár”, melyet csipetkéből készítünk el némi tintahal színezékkel és éti csigával. Második ételünk a “kakas erénye”, here és taréj fúziója zsendicegombóccal, melynek alapanyagát bio kecskefarmról hozzuk. Desszertünk is igazi izgalmakat tartogat, ahol a pulszika találkozik az eperrel és fehér csokival.

Bori Mami kulináris kapcsolat a múlt és jelen között, vendég és étterem között.

Találkozzunk a fesztiválon a 67-es faháznál!

Várunk szeretettel!

Bori Mami Csapata

+ There are no comments

Add yours