Étlap

Előételek

  • Cézár saláta
  • Kecskesajtos spárga panna cotta, marinált lazac, rozs chips
  • Kacsamáj pástétom, rebarbara, eper, kalács
  • Spárga, vajas morzsa, buggyantott fürjtojás, fehér mandula mártás

Főételek

  • Bélszín, zellerkém, cékla, pirított magvak
  • Pirított borjúmirigy, karfiol, szarvasgomba, barnavaj mártás
  • Pacal pörkölt, füstölt marhanyelv, velős szalvéta gombóc
  • Vörösboros szarvascomb, burgonyafánk, vadas mártás, mángold levél
  • A töltött paprika
  • Sertéspofa pörkölt, hagymás ganca, ecetes fejes saláta
  • Rántott hús, bajor burgonya saláta – Borjú
  • Rántott hús, bajor burgonya saláta – Mangalica karaj
  • Konfitált kacsacomb káposztás reszelt tésztával,birsalma, kacsamáj mártás
  • Parmezános sertés szűz, serrano sonka, édesburgonya, spárga
  • Lazac filé, nyári kevert saláta, zöldfűszeres köles, turbolya majonéz
  • Tanyasi csirke, homármártás, nyári zöldségek
  • Fermentált karalábé ravioli, zöldség ragu, brokkoli velutee, mandula

Levesek

  • Palóc leves
  • Hideg paradicsom consomé, kecskesajt, uborka
  • Marha erőleves, zöldségek, kacsamájas palacsinta, tépett marhahús

Tészták

  • Vargányás dödölle, carbonara szósz
  • Tojásos galuska, fejes saláta

Unokák kedvence

  • Rántott sertéskaraj, sült burgonya
  • Húsleves

Desszertek

  • Kalamansi vérnarancs sorbet
  • Madártej, szezonális gyümölcsök
  • Sajtorta, kávé, karamell mousse, fahéj fagylalt
  • Palacsinta, ganca, eper, bazsalikom
  • Csokoládé fondant, mogyoró, szilva