Étlap

Előételek

  • Ropogós mangalica fül salsa verde,jégsaláta,fekete retek
  • Gabona saláta, cékla vinegret, csicsóka (vegan)
  • Kacsamáj terrine, nyári gyümölcsök, visontai Zenit zselé, pirítós
  • Hortobágyi palacsinta

Főételek

  • Sült zeller ravioli, szezonális zöldségraguval töltve,tőzegáfonya, spenót mártás (vegan)
  • Bélszín, sült zeller, cékla, pirított magvak
  • Háztáji nyúl galantine, vadas mártás, mazsolás knédli
  • Pacalpörkölt, füstölt marhanyelv, velős szalvétagombóc
  • Rántott báránymáj tárkonymajonéz, ropogós dödölle, radiccio saláta
  • Rántott sertéskaraj, hagymás tört burgonya, házi csalamádé
  • Konfitált kacsacomb káposztás reszelt tésztával,birsalma, kacsamáj mártás
  • Erdélyi töltött káposzta
  • Kenyérben sült sertés szűz, disznósajt, pirított burgonya terrine, paszternák
  • Serpenyőben pirított lazac filé sütőtökös rizottóval citrusos töksaláta
  • Pirított tanyasi csirke, őszi zöldség variáció, gesztenye mártás

Levesek

  • Csángó gulyás
  • Sült fokhagyma krémleves házi cipóban
  • Marhahúsleves,húsos tortellini, zöldségek

Tészták

  • Pirított zalai dödölle, pásztói marharagu
  • Krumplis tészta, parmezán mártás, nyári salátalevelek

Desszertek

  • Pannacotta, kókusz. vérnarancs, mango, zab
  • Sajtorta, karamell, fahéj, sült alma
  • Mézes krémes
  • Krémes gancával töltött palacsinta, csipkebogyó lekvár, tejföl
  • Csokoládé fondant, mogyoró, szilva